Οι δηλώσεις του Δρ.Κρίστι για τις Βιομηχανιές ΑΠΕ: καταλαμβάνουν χώρο, είναι ακριβές και αναξιόπιστες

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στις ειδήσεις του Σκάι με τις δηλώσεις του διακεκριμένου Καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Διευθυντή του Κέντρου Επιστημών του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, Δρ. John Christy, o οποίος δε μπορούσε να είναι πιο σύντομος και σαφής για τα βασικά μειονεκτήματα των βιομηχανικών ΑΠΕ και για την εναλλακτική προοπτική που διανοίγεται μπροστά μας: «καταλαμβάνουν τεράστιες εκτάσεις γης, είναι πολύ ακριβές και αναξιόπιστες. Αυτό που είναι καλύτερο για τους ανθρώπους σε όρους ενέργειας είναι τα μικρά αξιόπιστα και οικονομικά συστήματα ενέργειας«. Αναδημοσίευση από το http://vounakaieleftheria.blogspot.gr.

Ή μήπως κύριοι της Δημοτικής Αρχής πρέπει να σας το πουν «αντικειμενικοί» επιστήμονες που τυχαίνει να υποστηρίζουν αυτά που συμφέρουν τον όμιλο Μυτιληναίου (με τον τελευταίο να έχει αναλάβει και καθήκοντα εκπροσώπου τύπου του Δήμου); Σας υπενθυμίζουμε κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ότι το πρώτο και το τελευταίο λόγο για το θέμα έχουν οι Καριώτες που ζούν στο νησί. Όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά επειδή έτσι ορίζουν οι διεθνείς και εθνικές συμβάσεις.

Advertisements
This entry was posted in στο διαδίκτυο, Οικονομικές και Κοινωνικές, Περιβαλλοντικές and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s